stsolutions_miniCégünk 2007 óta áll ügyfeleink rendelkezésére legyen szó akár kreatív tervezésről, stratégia kialakításáról vagy pedig online és offline munkák kivitelezésről. A BTL bármely területén állunk rendelkezésére, legyen szó komplex online vagy offline marketing stratégiáról vagy megjelenésről.

Megtervezzük, elkészítjük és optimalizáljuk weboldalát, akár CMS háttér rendszerrel is. Szükség esetén vállaljuk a domain és tárhely ügyintézést is. Vállaljuk összes online megjelenésének tervezését és kivitelezését is (bannerek, közösségi marketing, affiliate marketing, stb.) Vállaljuk továbbá EDM kampányok tervezését, kivitelezését, adatbázis biztosítását a kampányhoz.

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező kreatív csapatunk vállalja arculatok kialakítását, weboldalak, szórólapok, levelek, meghívók, étlapok, prezentációk tervezését és legyártását is. Vállaljuk offline marketing stratégiájának kialakítását és a kampányok kivitelezését a tervezéstől az adatbázisokon át egészen a kiküldésig és kiértékelésig.

Bővebben: www.stsolutions.hu