obo_miniOBO BETTERMANN Hungary Kft.

Az OBO Bettermann több mint 100 éves múltra visszatekintő, német családi tulajdonban lévő vállalatcsoport, amely a világelsők közé tartozik az épületvillamossági szereléstechnika terén. Fő profilunk: villamos szerelési anyagok gyártása az építőipar számára. Az OBO márkanév már több évtizede fogalom az elektromos szerelőiparban a kábeltartó és vezetékelrendezési rendszerek, az összekötő és rögzítőrendszerek, valamint a földelő rendszerek, a túlfeszültség-, villám-, illetve tűzvédelem területén.

Az 1993 óta működő magyar leányvállalat a térség egyik legnagyobb gazdasági szereplőjeként és munkaadójaként jelenleg mintegy 1000 főt foglalkoztat a Bugyi nagyközség melletti ipari parkban.

Az elmúlt években az ipari parkban számos beruházást hajtottak végre, melynek részeként gyártócsarnokok és egy 10 000 m2-es logisztikai csarnok is átadásra került. A beruházások következő lépéseként 2016-ban elkészül a vállalatcsoport új iroda- és oktatóközpontja, az „OBO Forum”, illetve egy újabb, szintén 10 000 m2-es gyártócsarnok is épül. A fejlesztések által az OBO további munkahelyeket teremt, és stabil megélhetést biztosít a környéken élők számára hosszú távon.

További információ: www.obo.hu, illetve Facebook/OBO Bettermann Magyarország